Disney готує нові Зоряні війни - дивовижний трейлер
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney готує нові Зоряні війни - дивовижний трейлер

Disney готує нові Зоряні війни - дивовижний трейлер
Джерело:  online.ua

Кіностудія Disney почала роботу над проєктом "Зоряні війни: Висока Республіка", події якого розгортатимуться у третьому сторіччі до Битви за Набу (епізод I "Прихована загроза"). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний трейлер.

За словами творців, вони орієнтуються на дату у 200 років до початку приквелів, щоб показати Орден джедаїв та Республіку у період їхнього найвищого розквіту. Майстри Сили знову зіткнуться з великою загрозою для галактики.

Автори отримають також повну волю відносно сюжету й персонажів, бо їм не доведеться пов'язувати усе з офіційними порядком подій основних фільмів.

Цікаво, що у всесвіті "Зоряних війн" вже є схожий період. Він зветься "Старою Республікою" та охоплює період за багато тисяч років до буквально 19 р. до Битви на Явині, коли Палпатин узурпував владу в галактиці.

Цій епосі присвятили серію комп'ютерних ігор Knights of the Old Rebublic, а також велику кількість коміксів. Загалом підрозділ спочатку з'явився саме як арка для коміксів зі "старовинним" антуражем. Фанати багато років просили Disney відновити "Стару Республіку", однак студія вирішила піти іншим шляхом.

За старим "каноном", остання тисяча років до подій фільмів у "Зоряних війнах" зветься золотою епохою миру та рівноваги. Студія знову порушує старі підвалини, коли додає масштабний конфлікт у період, коли його не повинно бути.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні прем'єри останнього епізоду "Зоряних війн"- "Скайвокер. Сходження" - один з акторів примудрився втратити повний сценарій фільму. Disney знадобилося оперативно реагувати, щоб не допустити виток.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?