Disney знайшла новий спосіб заробітку на ностальгії
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney знайшла новий спосіб заробітку на ностальгії

Disney знайшла новий спосіб заробітку на ностальгії
Джерело:  online.ua

Корпорація Disney, що вже поглинула та перетворила на заробіток безліч франшиз, задумала перевидання двох класичних ігор для консолі SEGA. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gematsu.

Йдеться про відомі платформери 1990-х років, розроблені за двома легендарними мультфільмами - "Король лев" та "Аладдін".

Наразі платформою для релізу обрані сучасні консолі: PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch. Цікавим нововведенням стане можливість перемикання режимів гри. Зокрема, геймер зможе побачити модернізовану версію улюбленої гри чи її "старе" оформлення. Вважається, що це дозволить порівняти вигляд локацій та персонажів.

Офіційної заяви від представників Disney ще не відбулося, є тільки відомості журналістів, отримані завдяки витоку. Також невідомо, чи торкнеться перевидання персональних комп'ютерів, чи так і залишиться на ринку консолей.

Зазначається, що окрім слова "жовтень" про дату випуску нічого не оголошувалося навіть у ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Disney також відтворить відомий новорічний фільм"Один вдома". Жодних подробиць про дату виходу, кандидатів на ролі тощо наразі немає, лише новина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?