Disney зніме рімейк знаменитого дитячого фільму «Один вдома»
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney зніме рімейк знаменитого дитячого фільму «Один вдома»

Disney зніме рімейк знаменитого дитячого фільму «Один вдома»
Джерело:  online.ua

Компанія Disney оголосила про плани зняти рімейк знаменитого дитячого фільму 1991 року «Один вдома». Це стало можливим після того, як Disney придбала кіностудію 20th Century Fox за 71,3 млрд доларів включно з усіма правами на раніше випущені кінофільми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

Поки невідомо, у якому форматі планується перезняти «Один вдома» – повнометражного фільму чи телесеріалу. Однак вже підтверджено, що крім легендарної кінострічки з Маколеєм Калкіним Disney має намір заново перезняти ще кілька відомих фільмів: «Ніч у музеї», «Гуртом дешевше» та «Щоденник слабака».

Нещодавно у Disney успішно перезняли відомий мультфільм «Король Лев», який лише за три останні вихідні зібрав у світовому прокаті 1 млрд доларів.

Свого часу «Один вдома» зібрав у прокаті 490 млн доларів, «Ніч у музеї» – 540 млн доларів.

Після придбання 20th Century Fox у найближчих планах Disney є запуск власного стрімінгового сервісу Disney +. Він має з’явитись у листопаді 2019 року як головний конкурент Netflix. На відміну від Netflix, де щомісячна абонентська плата становить 12 доларів, Disney + планує збирати з передплатників лише 7 доларів на місяць, надаючи їм необмежений доступ до бібліотеки Disney та 20th Century Fox.

Нагадаємо, що кілька днів ONLINE.UA розповідав про 7 нових телесеріалів, які вийдуть на екрани у серпні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?