Діти низької якості - у Слузі народа нарешті пояснили шокуючу заяву нардепки
Категорія
Політика
Дата публікації

Діти низької якості - у Слузі народа нарешті пояснили шокуючу заяву нардепки

Діти низької якості - у Слузі народа нарешті пояснили шокуючу заяву нардепки
Джерело:  online.ua

Народна депутатка Галина Третьякова нещодавно виступила з обурливою заявою про дітей "дуже низької якості". У її парламентській фракції "Слуга народу" вже відреагували на новий скандал. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар нардепки Олени Мошинець для телебачення.

За її словами, цитату голови комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів вирвали з контексту.

"Здається, що пані Третьякова привела цитату, яка б підкреслила її думку, з контексту я так розумію. Я так розумію, що вона мала на увазі дітей з низьким рівнем освіти, а вийшло так, що діти низької якості", - пояснила Мошинець.

Вона також попросила вибачення за необачні слова колеги. На ту можуть чекати дисциплінарні та посадові наслідки.

"Хочу вибачитися перед всіма дітьми та всіма українцями за пані Третьякову та нашу політичну силу. Я думаю, що питання буде вирішуватися на фракції, повинні бути вибачення та пояснення цього формулювання", - додала нардепка, відповідаючи на питання про звільнення з посади голови комітету.

Нагадаємо, Третьякова обговорювала доцільність виплачування соціальної допомоги безробітним, коли пролунала скандальна заява. Народна обраниця почала стверджувати, що в сім’ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти "дуже низької якості". Це нібито пов'язано з тим, що батьки не витрачають наданих грошей на їхню освіту.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Раді Федерації профспілок уже вимагають відставки Третьякової з посади очільниці комітету. Зазначається, що у відкритому листі до глави ВРУ Дмитра Разумкова організація вимагає відкликати з посади голови комітету Третьякову за її "антисоціальну та антигуманну позицію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?