Діти "у захваті":в Росії ОМОН провів показове затримання на шкільній лінійці
Категорія
Світ
Дата публікації

Діти "у захваті":в Росії ОМОН провів показове затримання на шкільній лінійці

Діти "у захваті":в Росії ОМОН провів показове затримання на шкільній лінійці
Джерело:  online.ua

Бійці російського ОМОНу провели показове затримання на урочистій лінійці гімназії № 540, яка пройшла в парку на Єлагіна острові в Петербурзі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Бумагу".

Як пишуть самі російські ЗМІ, Силовики проїхали перед школярами на службових автомобілях, "скрутили людину і засунули її в машину".

Що цікаво, гімназія № 540 часто проводить тематичні лінійки, наприклад, раніше був захід з пожежними, розповіли виданню «Підйом» в прес-службі адміністрації Приморського району Петербурга.

"У сценарії це було, батьки були в курсі. Діти у захваті, за нашою інформацією", - сказали в адміністрації.

Варто зазначити, що у самій гімназії це поки не коментували, однак інцидент активно коментують в соціальних мережах.

"Куди котиться цей світ?; Дармоїди, мабуть ще й премії отримали. А ти йди працюй на завод і сиди тихо! А вчителі напевно ще провели класну годину, мовляв на мітинги ходити не можна; звичайна лінійка в тоталітарній країні; ми пробили дно", - пишуть обурені росіяни.

 Як повідомляв ONLINE.UA, у центрі Москви стався конфлікт  через наявність у одного з учасників прапора України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?