Дитячий фонд ООН показав нове відео з Орландо Блумом на Донбасі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дитячий фонд ООН показав нове відео з Орландо Блумом на Донбасі

Дитячий фонд ООН показав нове відео з Орландо Блумом на Донбасі

Український підрозділ Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) показав відео про перебування популярного британського актора Орландо Блума на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ЮНІСЕФ Україна.
"Посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум справді перебував у східній Україні і зустрічався з дітьми, постраждалими в результаті конфлікту. В зв'язку з питаннями безпеки ми не мали права повідомляти деталі. А тепер раді поділитися. Орландо підкреслив важливість освіти, саме вона здатна повернути відчуття безпеки і забути пережите. Освіта відновлює життя!", - йдеться в повідомленні фонду.


Нагадаємо, голлівудський актор Орландо Блум в якості посла доброї волі ЮНІСЕФ 27 квітня відвідав Святогірськ, Слов'янськ і Краматорськ. Пізніше його побачили в одному з магазинів Харкова.
Раніше повідомлялося, що говорячи про свій візит, голлівудський актор заявив, що діти Донбасу заслуговують на світле майбутнє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?