Дива не сталося — Юлія Саніна прокоментувала фінал "Танців з зірками"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дива не сталося — Юлія Саніна прокоментувала фінал "Танців з зірками"

Дива не сталося — Юлія Саніна прокоментувала фінал "Танців з зірками"
Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка Юлія Саніна, яка посіла почесне друге місце у шоу "Танці з зірками" 2020, вирішила відверто прокоментувати його результати. Артистка зізналася, що прийшла на проєкт не за перемогою, а за "собою". Варто звернути увагу на те, що вперше своїми думками про "перемогу" на проєкті, яку за власним бажанням з нею розділила колишня учасниця "ВІА Гри" Санта Дімопулос, вона поділилися зразу ж після фіналу. Співачка та її партнер на шоу Дмитро Жук заявили, що вони зайняли почесне друге місце, а звання переможців їм не потрібне. Другий кубок, який вона отримала від Санти, вони віддадуть на аукціон, а виручені кошти спрямують на благодійність, передає ONLINE.UA.

Однак через 2 дні після фіналу, 1 грудня, Юлія Саніна на своїх сторінках в соціальних мережах ще раз вирішила прокоментувати фінал популярного шоу. Вона зауважила, що "дива не сталося", оскільки "ми живемо у реальному світі, а не в казці".

"Озираючись назад, точно скажу, що не шкодую ні про що. Кожна хвилина шоу дала мені так багато досвіду, почуттів і особистісного зростання, на які у інших йдуть роки. Я ж не за кубком туди йшла. Я йшла туди за собою", – зізналася фронтвумен гурту The Hardkiss.

За словами Юлії Саніної, вона завжди була сильною, морально стійкою, але на шоу "Танці з зірками" вона стала в рази впевненішою в собі, а також усвідомила, що можливості її тіла і психіки безмежні. Співачка більше не боїться різних емоцій і знає, як їх показати своїм відданим фанатам.

"Суперфінал пройшов для мене в настрої "Отримати задоволення і Запам'ятати". Мені це вдалося! Шоу результатів було, як в тумані. Ми з Дімою говорили про важливе для нас, потім говорила Санта, потім чужий кубок опинився в моїх руках і був поставлений на підлогу. На наступний день: ранній підйом, сонний ефір у "Сніданок з 1+1", два кубки і моє рішення відправити свій на аукціон. ви голосували за мене, ви вболівали за мене, ваші квіти щотижня стояли у мене в гримерці! Мені не потрібні чужі кубки, коли у мене є така любов", – наголосила Юлія Саніна та подякувала усій команді "Танців з зірками" за їхні старання та роботу на проєкті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка Селена Гомес розповіла,  що пережила через пандемію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?