"Дівчина Бонда": Меган Маркл позбулася важливої ​​ролі через весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Дівчина Бонда": Меган Маркл позбулася важливої ​​ролі через весілля

"Дівчина Бонда": Меган Маркл позбулася важливої ​​ролі через весілля
Джерело:  Metro

Американська актриса і модель Меган Маркл, яка є нареченою принца Гаррі, втратила можливість зіграти одну зі своїх головних ролей у кіно. Продюсери продовження фільму про Джеймса Бонда виключили її з головних претенденток на роль дівчини агента 007, як тільки стало відомо про заручини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Мetro.

Читайте також: Капелюшок Меган Маркл в Twitter порівняли з популярним смайликом

Інсайдери повідомляють, що спочатку кандидатуру Меган Маркл серйозно розглядали на головну роль в новій частині культового фільму. Вони вважали, що наречена принца Гаррі є досить гламурною та сексуальною для "дівчини Бонда".

Роль в "Джеймсі Бонді" могла стати 28-й у фільмографії Меган Маркл. Але після того, як було оголошено про заручини акторки з принцом Гаррі, вона заявила про закінчення акторської кар'єри. Після весілля Меган Маркл отримає статус принцеси Уельської і відразу ж включиться в благодійну діяльність королівської сім'ї.

Нагадаємо, весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться 19 травня 2018 року в Віндзорському замку, в Англії. Перед весіллям Маркл прийме британське підданство і змінить віру, пройшовши через обряд хрещення і конфірмації, прийнятих в англіканській церкві.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меган Маркл вперше відверто розповіла про стосунки з принцом Гаррі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?