Дівчина померла після поцілунку з хлопцем: лікарі з’ясували причину
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Дівчина померла після поцілунку з хлопцем: лікарі з’ясували причину

Дівчина померла після поцілунку з хлопцем: лікарі з’ясували причину
Джерело:  online.ua

20-річна дівчина померла після поцілунку зі своїм хлопцем. Трагедія сталась у канадській провінції Квебек. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Journal De Quebec, смерть настала через гострий приступ алергії.

За інформацією від рідних померлої дівчини, у неї була алергічна реакція на арахіс. Хлопець, з яким вона зустрічалась, про це не знав. Незадовго до чергового побачення молодий чоловік з’їв сендвіч з арахісовим маслом. Під час романтичної зустрічі він поцілував дівчину. Після цього їй раптово стало важко дихати. Незважаючи на те, що при дівчині був інгалятор, і вона ним скористалась, це майже не допомогло. Хлопець викликав машину швидкої допомоги, але медики не змогли врятувати потерпілу.

Правоохоронні органи не стали відкривати кримінальну справу, оскільки обставини смерті вказують на те, що мав місце трагічний випадок. Якби дівчина повідомила свого хлопця про наявність у неї гострої алергії на арахіс, цього б не сталося.

Нагадаємо, що вчора одна з найвідоміших зірок Інстаграму та реаліті-шоу Кім Кардашьян показала на відео, як навчилась приховувати важку хворобу. Кім давно страждає на невиліковну форму псоріазу. Тому щоб приховувати плями на шкірі ніг та обличчя вона використовує водостійкий тональний крем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?