Диверсанти - це дитячий садок: в Україні детально розповіли про виконавців вбивства Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Диверсанти - це дитячий садок: в Україні детально розповіли про виконавців вбивства Мотороли

Диверсанти - це дитячий садок: в Україні детально розповіли про виконавців вбивства Мотороли
Джерело:  online.ua

Ліквідація одіозного бойовика Арсенія Павлова (Мотороли), якого підірвали у ліфті власного будинку

, ймовірно, була проведена за допомогою його сусідів, оскільки випадкові люди в тому районі не жили.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив відомий український волонтер Роман Донік.


«На території, яка прилягає до будинку Мотороли, живе багато людей, які в МДБ працюють, ще десь. Там постійна охорона. Там постійне відеоспостереження. Там запобіжні заходи досить високі», - підкреслив він.


У той же час волонтер впевнено спростував версію про участь в ліквідації українських диверсантів.


«Їм же (бойовикам) треба щось говорити. Нам це невигідно. Це дитячий садок», - переконаний він.


Крім того, Донік поділився своїми роздумами з приводу вбивства: «Взагалі, найперша версія була, що це йому прилетіла отвєтка за Луганськ. Я був в цьому впевнений. Але потім подзвонили люди, які в курсі, і реально вони кажуть: це Абхаз, стопудово. Те, що це люди Абхаза - це так. Те, що це вкладається в схему тих же ФСБшників - це теж так».


«І ще одне запитання, що зараз по сторонах будуть розповідати які завгодно казки. Тому що їм, в принципі, ця версія невигідна. І це стрьомно, насправді. Для них це культова фігура», - підкреслив він.


При цьому волонтер зазначив, що «це не так, що ось він взяв, зайняв якусь квартиру, яка йому сподобалася, там людей відселяли, там немає випадкових людей. І, в принципі, я не впевнений щодо консьєржа або ще там чогось, але те, що там відеоспостереження стоїть, те, що там охорона - це факт».


«Це трішечки не та фігура. І версія з колишніми товаришами по службі також трішечки не підходить: рівень інший. Можливо, когось притягнули. Цілком можливо. Тому ж Абхазу, щоб підібратися до Мотороли, потрібні були люди, які знають його звички. Можливо, це був хтось ображений з колишнього оточення. Хто і допоміг в цій справі. Але, за великим рахунком, це чисто зачистка», - резюмував Донік.


Більше

читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Моторолу вбили за вказівкою Кремля, а приводом стала дружина - український волонтер

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?