Для чого насправді Путіну потрібна вода в Криму - резонансні дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Для чого насправді Путіну потрібна вода в Криму - резонансні дані

Для чого насправді Путіну потрібна вода в Криму - резонансні дані
Джерело:  24 канал

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв звернув увагу на те, що проукраїнські громадяни у анексованому Росією Криму проти зняття блокади і постачання води на півострів. За його словами, її цілком вистачає для населення, але замало для військових об’єктів. Джемілєв також підкреслив, що воєнних об’єктів в окупованому Криму величезна кількість, і наразі очільник Кремля Володимир Путін думає, як можна вирішити цю проблему. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  "Громадське радіо".

Варто також звернути увагу на те, що проросійська влада розгорнула величезне будівництво житла для переселенців з РФ. Джемілєв наголошує, що таких там – не менше пів мільйона, хоча у звіті ООН йдеться про 140 тисяч.

"Новопризначений прем’єр-міністр сказав, що потрібно подавати воду в гуманітарних цілях, бо там наші громадяни. Якраз наші проукраїнські громадяни проти того, щоб знімати блокаду і давати воду. Просто ця людина не знає, які там настрої у людей", - заявив лідер кримськотатарського народу.

Варто також зазначити, що постійний представник Володимира Зеленського в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич ще раніше наголосив, що "розглядати варіант повернення води до деокупації не є доцільним".

Як відомо, в Кабміні Олексія Гончарука відкидали можливість відновлення постачання води до деокупації Криму. Однак новий глава уряду відразу після призначення заявив, що "потрібно подавати воду до окупованого Криму, бо там живуть українці".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Мустафа Джемілєв зробив важливе попередження Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?