Для Усика не можуть знайти суперника – обговорюються дві кандидатури
Категорія
Спорт
Дата публікації

Для Усика не можуть знайти суперника – обговорюються дві кандидатури

Для Усика не можуть знайти суперника – обговорюються дві кандидатури
Джерело:  online.ua

Для першого бою українського боксера Олександра Усика в суперважкій вазі не можуть знайти суперника. Про це повідомив його промоутер Едді Хирн у коментарі для Xicana Boxing. Відповідне відео було опубліковано в Youtube, інформує ONLINE.UA.

Промоутер українця розповів, що Усик обов’язково приїде в Лондон на бій Люка Кемпбелла і Василя Ломаченка, який пройде 31 серпня на Q2 Arena. Тоді ж планується обговорення кандидатури його суперника на 12 жовтня.

«Такам підписав контракт з кимось іншим. Нехай вони самі себе оцінюють, але він вчинив нерозумно. Є кілька імен. Ми говоримо з Андрієм Федосовим і з Брайаном Дженнінгзом. Усик приїде в Лондон на бій Ломаченко, і ми обговоримо його суперника», – сказав Хирн.

Нагадаємо, що кілька днів тому Олександр Усик заявив, що відмовився від бою з росіянами Федосовим та Повєткіним через політичні причини. За його словами, він «не хоче боксувати з цими хлопцями, тому що це обов’язково переведуть в політичну площину і будуть обзивати один одного грубими словами».

Тепер, після відмови Такама від бою, Усик може постати перед вибором: або відмовитися від претензій стати чемпіоном у найпрестижнішій суперважкій категорії, або все ж таки боксувати з представником Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?