Для ЗСУ. США збільшать виробництво мінометів і снарядів до них
Категорія
Світ
Дата публікації

Для ЗСУ. США збільшать виробництво мінометів і снарядів до них

Для ЗСУ. США збільшать виробництво мінометів і снарядів до них
Джерело:  online.ua

США збільшать виробництво мінометів і снарядів до них через потреби ЗСУ. Війна РФ проти України підвищила попит на міномети в усьому світі.

Джерело: Shephard Media

США збільшать виробництво мінометів для ЗСУ

США активно збільшують і вдосконалюють свої заводи, що спеціалізуються на виробництві мінометних систем та боєприпасів. Причина – війна РФ проти України підвищила попит на міномети в усьому світі.

Армія США та підприємства оборонно-промислової бази активно розширюють і вдосконалюють свої виробничі потужності, а також покращують можливості у галузі виробництва мінометних систем та боєприпасів.

Розуміючи необхідність бути готовими до постачання великих обсягів снарядів і систем, США нарощують зусилля щодо покращення своїх виробничих потужностей, – йдеться у матеріалі Shephard Media.

Армія США та підприємства оборонно-промислового сектору нещодавно оголосили про вкладення у розширення та сучасне оновлення своїх виробничих потужностей, а також про нарощування виробничих можливостей.

Один із компонентів армійської органічної промислової бази (ОПБ), а саме арсенал Вотервліт (WVA), зазнає 15-річного процесу модернізації.

Військова допомога США Україні

США заявили, що мають безпрецедентну можливість відстежувати застосування американської зброї в Україні.

Адміністрація президента США Джо Байдена близька до схвалення постачання в Україну ракет більшого радіуса дії, наповнених касетними бомбами.

8 вересня видання ABC News також повідомило, що рішення про передання ЗСУ ATACMS нібито вже "на столі" у Білому домі. Як заявили журналісти, США виявили, що в їхньому арсеналі більше ATACMS, ніж передбачалося.

Компанія з України спільно з двома країнами-членами НАТО запустила виробництво 120 мм боєприпасів для мінометів.

Відомо, що Сили оборони вже почали одержувати тисячі нових мінометних мін, виготовлених завдяки даній угоді.

120 мм міномет на сьогодні є одним із найпоширеніших видів артилерійської зброї української армії. 120 мм міни ефективно вражають ворожу живу силу та техніку, знищують укриття, вогневі позиції, — йдеться у повідомленні "Української Бронетехніки".

Міни виробляються за сучасними технологіями та повністю відповідають стандартам НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?