Дмитро Борисов став батьком у сьомий раз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дмитро Борисов став батьком у сьомий раз

Дмитро Борисов став батьком у сьомий раз
Джерело:  online.ua

Відомий київський ресторатор Дмитро Борисов став батьком у сьомий раз. Напередодні його дружина Олена народила дочку, яка стала її п'ятою дитиною. Щасливі батьки опублікували перше зворушливе фото з малятком, яке було зроблено в палаті клініки. Знімок опублікувала в своєму Instagram багатодітна мама Олена Борисова. Вона розповіла, що дочка з'явилася на світ в день її народження, що стало для неї найкращим подарунком, передає ONLINE.UA.

"Кращий твій подаруночок-це Я!" - подумала дівчинка і прийшла в цей прекрасний світ в День Народження Мами ", - підписала фото з дочкою Олена Борисова.

На знімку з щасливою мамою і новонародженою дівчинкою також позує Дмитро Борисов, який підтримував дружину під час пологів і став автором сімейного селфі в перші хвилини життя дочки. Для 40-річного ресторатора це сьома дитина - він виховує двох дітей від першого шлюбу, а також п'ятьох, які народилися в шлюбі з Оленою.

Діти Дмитра Борисова (фото - instagram.com/lena_borysova)

Як відомо, Дмитро та Олена Борисови одружені шість років. Їхній молодший син Ілля народився влітку 2018 року. Про нову вагітність дружини ресторатора стало відомо восени 2020 року. Тоді Олена зізнавалася, пологи заплановані на січень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська телеведуча і модель Василіса Фролова стане мамою в перший раз. 42-річна зірка зізналася, що вже не вірила в те, що зможе завагітніти, але 2020 рік, незважаючи на всі неприємні сюрпризи, подарував їй справжнє щастя. Фролова активно готується до материнства і занурилася в усі "вагітні" питання, які переповнюють жінок в цей особливий період. Але вона запевняє, що їй це реально подобається і вона з нетерпінням чекає зустрічі зі своїм малюком, який вже скоро з'явиться на світ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?