Дніпропетровську ОДА масово перевіряють на коронавірус - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Дніпропетровську ОДА масово перевіряють на коронавірус - що сталося

Дніпропетровську ОДА масово перевіряють на коронавірус - що сталося
Джерело:  online.ua

Новий коронавірус проник у Дніпропетровську ОДА, з цього приводу у відомстві почали пасове тестування посадовців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт адміністрації.

Напередодні інфекцію виявили в одного з представників ОДА. Усі контактні особи чекають на результати ПЛР-тестів. Це підтвердив керівник області Олександр Бондаренко.

"В одного зі співробітників Дніпропетровської ОДА був лабораторно підтверджений COVID-19. Нині результатів ПЛР-тесту очікують ще понад 50 працівників, які контактували з хворим. Наразі максимальна кількість співробітників облдержадміністрації переведена у віддалений режим роботи. Серед них і контактні особи", - пояснив він.

Бондаренко звернув увагу, що його результати готові, він — неінфікований. Посадовець закликав населення Дніпропетровської області дотримуватися усіх епідемічних правил.

"Нині на Дніпропетровщині – 624 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Загалом в Україні захворіли понад 13,6 тис. людей", - додали в ОДА.

Нагадаємо, станом 7 травня на планеті вже підтвердили понад 3,7 мільйона випадків нового коронавірусу. Жертвами його стали близько 264 тисяч людей.

Інфекція не щадить нікого — вона уразила навіть політиків топ-рівня у кількох країнах. Серед них британський прем'єр-міністр Борис Джонсон, який уже встиг побувати у реанімації, одужати й повернутися до роботи.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні почнеться масове тестування на коронавірус. Відповідний закон 7 травня ухвалили депутати Верховної Ради на позачерговому засіданні. Обов’язкове тестування повинні будуть проходити українці з підозрою на коронавірус і особи, які контактували з хворими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?