До 40 довічних ув'язнень хочуть засудити терориста, який влаштував теракт у Стамбулі
Категорія
Світ
Дата публікації

До 40 довічних ув'язнень хочуть засудити терориста, який влаштував теракт у Стамбулі

До 40 довічних ув'язнень хочуть засудити терориста, який влаштував теракт у Стамбулі
Джерело:  Еспресо

Прокуратура Стамбула вимагає засудити головного підозрюваного у нападі на нічний клуб Reina  до 40 довічних ув'язнень та додаткового позбавлення волі на строк до 2 397 років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо".

За інформацією Turkish Minute, в обвинувальному висновку були названі 57 підозрюваних, наразі у в'язниці перебувають 51 з них.

Читайте також: Теракт у Стамбулі: з’явилася ще одна розповідь українки, яка вижила

Повідомляється, що дружина Машаріпова, Заріна Нуруллаєва, теж серед підозрюваних, їй хочуть присудити 40 довічних ув'язнень та тюремне ув'язнення терміном до 2 003 років за звинуваченням у вбивстві.

Нагадаємо, у Стамбулі в новорічну ніч терорист розстріляв людей, що перебували у нічному клубі Reina, з автоматів Калашникова. Внаслідок теракту загинули 39 людей, 24 з них – іноземці.

Абдулкадір Машаріпов, якого підозрюють у скоєнні теракту в новорічну ніч у нічному клубі Стамбула, в результаті якого загинули 39 осіб, зізнався у злочині після того, як був спійманий в Стамбулі 16 січня.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Стамбулі місцеві жителі побили чоловіка, якого прийняли за людину, підозрювану в скоєнні нападу на нічний клуб Reina в новорічну ніч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?