До чого Кремль почав готувати росіян та армію РФ — дані експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

До чого Кремль почав готувати росіян та армію РФ — дані експерта

До чого Кремль почав готувати росіян та армію РФ — дані експерта
Джерело:  online.ua

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко звертає увагу на те, що протягом останніх декількох місяців дипломати РФ неодноразово повторювали, що потрібно сідати за стіл переговорів. На переконання експерта, у такий спосіб Кремль натякає росіянам та своїй армії на те, що "великий" наступ закінчився й окупанти вимушені перейти до оборони.

Джерело: "24 Канал"

Путін усвідомив, що армії РФ доведеться перейти до оборони

Коваленко наголошу, що розмови про переговори з Україною - не ініціатива МЗС РФ. Сам Путін дав дозвіл просувати такий наратив.

Якщо це не було узгоджено безпосередньо з самим Путіним, про те, що необхідно якось ставити поки що війну на паузу, то що це – ініціатива дипломатичного сектору Росії? Ні, такого не буває в Росії. Ось ці наративи про оборону ми можемо сприймати так само, як продовження того самого наративу "про мир", "про паузу", – пояснює експерт.

Окрім того, він звертає увагу на те, що про режим оборони говорять не лише дипломати, а й засновник Групи "Вагнер" Євген Пригожин. За ним це повторюють російські пропагандисти.

Росіян також готують до того, що армія РФ не буде наступати

На переконання Олександра Коваленка, останні дії Кремля також можна вважати морально-психологічною підготовкою народу РФ до того, що їхні війська втратили свій наступальний потенціал.

Росіян морально та психологічно готують до того, що про великий наступ Росії можна забути. Про оцю маячню – "Повернемо Херсон" чи "звільнимо Одесу" – також можна забути. Все. Оборона, – пояснює логіку Кремля аналітик.

Він також припускає, що незабаром команда Путіна почне готувати росіян до чергових жестів "доброї волі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?