До чого насправді зараз готується Путін — дані Financial Times
Категорія
Політика
Дата публікації

До чого насправді зараз готується Путін — дані Financial Times

До чого насправді зараз готується Путін — дані Financial Times
Джерело:  online.ua

Згідно з даними британських журналістів, очільник Кремля Володимир Путін готується до більшої та тривалої війни. Вони звертають увагу на те, що це підтверджують останні ухвалені ним рішення та дії.

Джерело: Financial Times

Що насправді запланував Путін

Законодавство, яке дозволяє Кремлю посилати на війну ще сотні тисяч людей, свідчить про сумну правду: Володимир Путін не шукає виходу зі своєї катастрофічної війни в Україні, а готується до ще більшої війни, – наголошує директор російського Центру Карнегі в Берліні Олександр Габуєв.

За його словами, попри тиск санкцій, успішний контрнаступ ЗСУ та внутрішні конфлікти у Кремлі, російський диктатор переконаний у тому, що зможе вести тривалу війну.

Аналітик також звертає увагу на те, що команда Путіна зберігає свій воєнний бюджет завдяки прибуткам від продажу енергоносіїв, а також гнучкості російських експортерів, які знайшли нових клієнтів у Китаї.

Окрім того, наголошується: якщо тиск на бюджет країни-агресорки посилиться, Центробанк РФ може навіть ухвалити рішення про девальвацію рубля.

Путін буде кидати на український фронт ще більше людей

На переконання експерта, станом на сьогодні ключовим завданням для Кремля є мобілізація якомога більшої кількості людей.

Окрім того, Путін робить все можливо, щоб підкосити українську економіку та позбавити Київ усіх джерел надходжень український бюджет.

Саме з цією метою країна-агресорка вийшла із "зернової угоди" та завдала масованих авіаударів по портах, щоб знищити можливість відновлення угоди.

Кремль вірить, що відновлення російської армії та знищення української економіки призведе до зростання розчарування Заходу та зниження матеріальної підтримки Києва,– наголошує Олександр Габуєв.

Проте, як вважає аналітик, зламати сили дух міжнародних партнерів України Москві не вдасться.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?