До Києва терміново їде глава МЗС Німеччини: що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

До Києва терміново їде глава МЗС Німеччини: що відомо

До Києва терміново їде глава МЗС Німеччини: що відомо
Джерело:  online.ua

У понеділок, 18 листопада, в Києві з офіційним візитом приїде глава МЗС Німеччини Гайко Маас. Це вже друга поїздка глави німецької дипломатії в Україну за останні п'ять місяців. Про візит Мааса до Києва повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник, повідомляє ONLINE.UA.

Причини візиту Гайко Мааса до Києва не уточнюються. Відомо лише, що глава МЗС Німеччини пробуде в Україні два дні. Не виключено, що Маас проведе переговори з українськими колегами по нормандському саміту, який заплановано на 9 грудня в Парижі.

Нагадаємо, в попередній раз Гайко Маас приїжджав в Україну з питання Донбасу. Тоді глава МЗС Німеччини здійснив ще й візит до Росії. Порядком візитів були питання по реалізації Мінських домовленостей і реформи, що проводяться в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава МЗС ФРН Гайко Маас закликав сторони військового конфлікту на Донбасі до перемир'я в і розведення сил, що відкриє шлях до імплементації "формули Штайнмайєра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?