До побачення: Зеленський звернувся до генпрокурора Рябошапки
Категорія
Україна
Дата публікації

До побачення: Зеленський звернувся до генпрокурора Рябошапки

До побачення: Зеленський звернувся до генпрокурора Рябошапки
Джерело:  online.ua

Ось уже другий день поспіль український парламент збирається на позачергове засідання. Як відомо, 4 березня відбулося повноцінне перезавантаження Кабміну. 5-го березня народні обранці розлядатимуть зміни у керівництві силових відомств. Цілком ймовірно, що нардепи висловлять недовіру генеральному прокурору Руслану Рябошапці. Український лідер Володимир Зеленський уже встиг озвучити свої претензії Рябошапці в ході робочого візиту до Полтавської області, передає ONLINE.UA.

Глава держави вкотре наголосив, що чиновники не мають обіймати посади, якщо їхня робота не приносить реального та очевидного результату.

"Моя особиста думка дуже проста. Немає результатів - не маєш займати місце. Я, президент, ставлю собі те ж саме. Якщо в тебе немає результату - до побачення", - заявив український президент.

Варто звернути увагу на те, що критику глава держави висловив і щодо інших відомств. Володимир Зеленський негативно оцінив діяльність НАБУ, підкресливши, що саме цей орган мав найбільше часу для розслідування резонансних і гучних справ. Що цікаво, український лідер нейтрально висловився щодо ДБР, яке лише нещодавно очолила Венедіктова. Він зазначив, що до неї у зв'язку із коротким терміном керівництва, поки питань немає.

Варто зазначити, що 4 березня Руслан Рябошапка нарешті прокоментував гучні звинувачення з боку депутатів в Верховній Раді. Він відкидає чутки про те, що в Офісі Зеленського від нього вимагали підписати підозри колишньому президенту Петру Порошенку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, хто може стати новим генпрокурором України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?