До Путіна летить людина Трампа - будуть говорити про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

До Путіна летить людина Трампа - будуть говорити про Україну

До Путіна летить людина Трампа - будуть говорити про Україну
Джерело:  online.ua

Очільник Держдепу США Майк Помпео їде до Росії на переговори з президентом РФ Володимиром Путіним. В американському відомстві уточнили, що до Москви він має прибути 13 травня, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що це перший візит Помпео до Росії на посаді держсекретаря США.

"У Москві Помпео зустрінеться з представниками посольства США і американської бізнес-спільноти, занепокоєної арештом у Росії двох американців, серед яких - відомий інвестор Майкл Калві. 14 травня Помпео має прибути до Сочі на переговори з Путіним та міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим", - сказано в повідомленні.

Вказано, що окрім питання щодо контролю над озброєннями під час зустрічі будуть обговорюватися питання України, Сирії, криза у Венесуелі та Іран.

Майк Помпео - американський державний діяч, політик. Державний секретар США з 26 квітня 2018 року. Директор ЦРУ (з 23 січня 2017 — 13 березня 2018 року).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що держсекретар США Майк  Помпео заявив, що РФ анексувала Крим, хоча ніякої загрози з боку України не було, а Ізраїль захопив Голанські висоти, захищаючись від нападу Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?