До України терміново прибула місія МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

До України терміново прибула місія МВФ

До України терміново прибула місія МВФ
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук на брифінгу після засідання уряду в середу, 11 вересня, заявив, що в Україну прибула місія Міжнародного валютного фонду, передає ONLINE.UA.

"У нас зараз приїхала в Україну місія МВФ, з якою наші колеги вже почали переговори. Я думаю, що наступного тижня ми вийдемо з якимось більш розгорнутим меседжем про це. Поки про результати говорити ще рано", - сказав він.

За словами Гончарука, місія пробуде в Україні до 24 вересня.

"Наше завдання, щоб колеги з МВФ поїхали з Києва з так званим Staff Level Agreement - попередньою угодою, досягнутою на технічному рівні. Щодо початку програми наприкінці року. Це завдання - воно буде виконане, я не маю жодних сумнівів, і переконаний, що ні питання ПриватБанку, ні питання будь-яке інше наріжним каменем або там каменем спотикання не стане. Ми знайдемо спільну мову з МВФ щодо всіх піднятих питань", - зазначив Гончарук.

Варто відзначити, що не так давно міністр фінансів Оксана Маркарова заявила, що нова програма кредитування МВФ, можливо, стане останньою. Також повідомлялося, що місія МВФ має намір відвідати Україну з 10 по 24 вересня.

Нагадаємо, що кілька днів тому Fitch підвищила рейтинг України до «B» з позитивним прогнозом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?