До УкраЇни терміново прибув представник США
Категорія
Україна
Дата публікації

До УкраЇни терміново прибув представник США

До УкраЇни терміново прибув представник США
Джерело:  online.ua

Тимчасово повіреним у справах США в Україні призначено Вільяма Тейлора, який був послом США в Україні з 2006 по 2009 рік.У посольстві США в Києві розповіли, що перед офіційним призначенням Тейлор обіймав посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що Вільям Тейлор був спеціальним координатором Державного департаменту з питань Близького Сходу, представником США в Близькосхідному квартеті, а також послом США в Україні та на інших дипломатичних посадах. Сам Тейлор зауважив, що з нетерпінням чекає того, щоб очолити команду посольства США.

"Сполучені Штати залишаються глибоко віддані успіху стабільної, процвітаючої, демократичної та вільної України, і ми продовжуємо підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України", - заявив він.

Напередодні посольством як тимчасовий повірений керувала Крістіна Квін. Вона повернеться до своєї роботи на посаді заступника голови місії.

Нагадаємо, у травні посольство США оголосило про завершення дипмісії посла Марі Йованович. Вона очолила посольство з серпня 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, персональний адвокат американського лідера Дональда Трампа,  Рудольф Джуліані, скасував анонсований раніше візит до України  для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?