До України їде важливий гість - у Зеленського озвучили деталі візиту
Категорія
Політика
Дата публікації

До України їде важливий гість - у Зеленського озвучили деталі візиту

До України їде важливий гість - у Зеленського озвучили деталі візиту
Джерело:  online.ua

Українська влада очікує у понеділок, 19 серпня, прибуття ізраїльського прем'єрміністра Біньяміна Нетаньягу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво Офісу президента України.

За інформацією команди Володимира Зеленського, топ-посадовець Ізраїлю планує зустрітися з українським лідером для переговорів.

"Крім того, Володимир Зеленський і Біньямін Нетаньягу спільно вшанують пам’ять жертв трагедії у Бабиному Яру", - підкреслив ОП.

Слід нагадати, що не так давно Нетаньягу виступив із заявою про можливу допомогу Ізраїлю у врегулюванні конфлікту між Україною та Росією. Раніше країна займала чітку відсторонену позицію, але прем'єр може переглянути статус держави.

Чинний глава уряду Ізраїля обіймає посаду надзвичайно довго. Він вже обігнав першого в історії країни прем'єра - Давида Бен-Гуріона - за цим показником.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, Зеленський планує офіційний візит до Франції для зустрічі з колегою Еммануелем Макроном. За відомостями дипломата Романа Безсмертного, відстороненого від переговорів у Мінську, крок буде здійснено паралельно поїздки до Франції президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?