До Зеленського терміново їде важливий гість
Категорія
Політика
Дата публікації

До Зеленського терміново їде важливий гість

До Зеленського терміново їде важливий гість
Джерело:  online.ua

Президент Фінляндії Саулі Нііністьо 12-13 вересня 2019 року здійснюватиме офіційний візит до України. В Києві він зустрінеться з главою держави Володимиром Зеленським, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що це буде перший за 5 років візит Нііністьо в Україну. Окрім того, так само це буде перша зустріч Володимира Зеленського та Саулі Нііністьо.

"Остання зустріч лідерів України й Фінляндії відбулася ще у 2017 році. Тоді Нііністьо приймав у Гельсінкі Петра Порошенка. Востаннє ж він відвідував Україну ще у 2015 році", - кажуть у канцелярії президента Фінляндії.

Вказано, що детальну програму візиту оголосять ближче до його дати – 12 вересня.

Як відомо, 1 вересня Володимир Зеленський відвідав Польщу до 80-х роковин початку Другої світової війни. А у жовтні 2019 року у розкладі Володимира Зеленського запланована зустріч з лідером Білорусі Олександром Лукашенком.Також Лукашенко прийняв запрошення Зеленського відвідати Житомир.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідери країн "нормандської четвірки"  зберуться на новий раунд переговорів у вересні цього року. З такою заявою виступив президент Макрон, посилаючись на його домовленість з російським колегою Володимиром Путіним, який раніше затягував цей процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?