Дочекалися: Україні повернули більше $3 мільйонів банди Януковича
Категорія
Україна
Дата публікації

Дочекалися: Україні повернули більше $3 мільйонів банди Януковича

Дочекалися: Україні повернули більше $3 мільйонів банди Януковича
Джерело:  online.ua

Виконавча служба Міністерства юстиції стягнула на користь України з кіпрських компаній, які пов’язані з президентом-втікачем Віктором Януковичем та колишніми високопосадовцями, 55 млн гривень та 1 млн доларів.

З даною заявою виступила заступниця міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"Повернення коштів на користь держави України відбулось при виконанні вироку суду про застосування спецконфіскації з примусовим вилученням у власність держави грошових коштів компаній EROSARIA LTD та Aldoza Investments Limited, які містились на рахунках у АБ "Укргазбанк", - розповіла Глущенко.

Окрім того, вона додала, що 7 травня за даними справами на депозитний рахунок Державної виконавчої служби України надійшли грошові кошти за обома провадженнями у сумі 55 342 762,37 гривень та 1 010 072,39 доларів США.

Нагадаємо, що адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його клієнт має намір повернутись до України. Це, на думку захисника, може статися після того, як суд зніме з колишнього президента звинувачення у державній зраді.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко відреагував на бажання Януковича повернутись в Україну. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?