Готуємо наручники: в ГПУ розказали, як зустрінуть Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Готуємо наручники: в ГПУ розказали, як зустрінуть Януковича

Готуємо наручники: в ГПУ розказали, як зустрінуть Януковича
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко відреагував на бажання Януковича повернутись в Україну. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook очільника ГПУ, Луценко чекає на Віктора Федоровича «з конвоєм і наручниками».

Генпрокурор також написав, що радіє намірам колишнього президента повернутись на батьківщину. За словами Луценка, в Україні на Януковича чекає «не тільки вирок за державну зраду, але й готовий обвинувальний акт за організацію розстрілів Майдану».

У своєму пості в Facebook глава ГПУ висловив жаль, що Верховна Рада двічі не проголосувала за продовження права заочного судочинства. Очевидно, це дало б можливість значно розширити кількість судових вироків.

Нагадаємо, що адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його клієнт має намір повернутись до України. Це, на думку захисника, може статися після того, як суд зніме з колишнього президента звинувачення у державній зраді.

Як відомо, у січні цього року рішенням Оболонського районного суду екс-президент України Віктор Янукович, який зараз переховується у Московській області, отримав вирок у вигляді 13 років позбавлення волі за звинуваченням у державній зраді. На даний час рішення суду перебуває на стадії апеляції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?