Дочка українського кума Путіна поїхала в Росію: з'явилися скандальні подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Дочка українського кума Путіна поїхала в Росію: з'явилися скандальні подробиці

Дочка українського кума Путіна поїхала в Росію: з'явилися скандальні подробиці
Джерело:  Співрозмовник.ru

Дочка одіозного  українського політика і кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука  поїхала в Росію і поселилася в будинку, в якому живе вище керівництво "Газпрому".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sobesednik.ru.
Ірина Медведчук, дочка Медведчука, отримала освіту в Швейцарії, де познайомилася із заможним росіянином Андрієм Рюміним. Десять років тому вони одружилися в Москві, а напередодні весілля на Ірину була оформлена п'ятикімнатна квартира в елітному житловому комплексі "Парк Хаус" поруч з Будинком уряду РФ, який ще називають "Білим домом".
Видання зазначає, що невідомо, хто саме підніс молодятам такий щедрий подарунок - українська або все ж російська сторона. Вартість квартири дочки Медведчука з ексклюзивною обробкою і видом на Білий дім - близько 200 млн рублів (близько 81 млн гривень).


Як вдалося з'ясувати виданню, подружжя Рюміна-Медведчук живуть в одному будинку з верхівкою "Газпрому". Саме в цьому будинку в провулку Капранова знаходиться 11-кімнатний пентхауc глави компанії Олексія Міллера.
Видання також зазначає, що 22 березня цього року Рада директорів Мосенерго разом з рядом топ-менеджерів "Газпрому" в якості кандидатів висунув у свій склад Рюміна Андрія Валерійовича. Чи є цей Рюмін чоловіком дочки Медведчука невідомо, але поряд з ним в Раду директорів Мосенерго увійшов ще й сусід Ірини Медведчук по "Парк Хаусу" Валерій Голубєв, заступник голови правління "Газпрому".
"Мабуть, не випадково Віктор Медведчук не раз відстоював в Україні інтереси саме цієї російської газової компанії", - зазначає видання.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній адвокат Надії Савченко  Микола Полозов заявив, що приїзд нардепа в Москву на суд у справі українських політв'язнів Миколи Карпюка та Станіслава Клиха - результат зусиль Віктора Медведчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?