Додаткове напруження - Аваков виступив з терміновою заявою про Луцьк
Категорія
Україна
Дата публікації

Додаткове напруження - Аваков виступив з терміновою заявою про Луцьк

Додаткове напруження - Аваков виступив з терміновою заявою про Луцьк
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наразі знаходиться з терміновими візитом у Луцьку де захопили автобус із заручниками. Він наголосив, деяка інформація про злочинця не є правдивою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг посадовця.

За його словами, так званий луцький терорист не має проблем з психічним здоров'ям. Він закликав медіа бути обережними.

"Ви поширили інформацію про те, що він лікувався у психіатричній лікарні — це неправдива інформація", - наголосив міністр.

Це нібито "не допомагає ситуації, а створює додаткове напруження". Винуватець інциденту має при собі смартфон, тож може бачити оприлюднені новини.

Варто зауважити, що перш за все такі відомості про "Максима Плохого" поширили не журналісти. Згадка про ймовірні психічні розлади з'явилася у публікації Департаменту карного розшуку Національної поліції у соціальних мережах. Саме на неї вже посилалися ЗМІ.

Нагадаємо, чоловік, який у соцмережах відомий за псевдонімом "Максим Плохой" захопив вранці у вівторок, 21 липня, автобус із заручниками у центрі Луцька. Пізніше він оприлюднив свої дивакуваті вимоги, зверненні перш за все на адресу кількох політиків та олігархів. Злочинець вимагає цих осіб зізнатися у том, що вони - "терористи у законі".

Відомо, що злочинець озброєний вогнепальною зброєю та вибухівкою. Він погрожує підірвати автобус та дистанційно активувати міну, яка закладена в іншому місці.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 липня глава держави Володимир Зеленський поділився з українцями важливими та оперативними даними — він повідомив, що наразі над звільненням громадян, які перебувають у захопленому автобусі в Луцьку, працюють професіонали. За його словами, також активно ведуться переговори з людиною, яка захопила заручників — Максимом Плохим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?