Захоплення людей у Луцьку: Зеленський зізнався, що там зараз відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

Захоплення людей у Луцьку: Зеленський зізнався, що там зараз відбувається

Захоплення людей у Луцьку: Зеленський зізнався, що там зараз відбувається
Джерело:  online.ua

21 липня глава держави Володимир Зеленський поділився з українцями важливими та оперативними даними - він повідомив, що наразі над звільненням громадян, які перебувають у захопленому автобусі в Луцьку, працюють професіонали. За його словами, також актвино ведуться переговори з людиною, яка захопила заручників - Максимом Плохим (Кривошем). Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента та Міністерство внутрішніх справ України.

"Працюють професіонали. Робимо все, щоб звільнити наших заручників. Зараз ведуться переговори з людиною, яка захопила заручників, тому не можу говорити про деталі", - зізнався Володимир Зеленський.

Відповідаючи на запитання журналістів, глава держави зазначив, що знає про всі деталі розвитку ситуації із захопленням автобуса в обласному центрі Волині.

"Ми тримаємо ситуацію повністю на контролі, я знаю в принципі зараз усі деталі, навіть через це ми робили достатньо велику паузу, коли розмовляли з мадам президентом, мені треба було спілкуватися з нашими людьми, які перебувають у Луцьку, із нашими спеціалістами", - підкреслив глава держави.

Володимир Зеленський наголосив, що в Луцьку працюють співробітники МВС, СБУ, залучені представники Офісу президента. За словами представників МВС, на місці події присутні Арсен Аваков та перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ Руслан Баранецький задля координації дій усіх залучених структурних підрозділів правоохоронних органів. Окрім того, наголошується, що поліцейські допомагають співробітникам Служби безпеки України під час проведення ними спецоперації зі звільнення заручників, забезпечуючи правопорядок на місці надзвичайної події. Також відомо, що вибухотехніки ГУНП у Волинській області знешкодили одну гранату, яку викинув зловмисник.

Варто звернути увагу на те, що територія середмістя Луцька залишається перекритою задля забезпечення безпеки громадян. Працівники поліції звертаються до містян із проханням не наближатися до місця події та не нагнітати обстановку в соціальних мережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, українським журналістам нарешті вдалося дізнатися, що чоловік, який захопив заручників у Луцьку, відсидів кілька термінів у місцях позбавлення волі - вони також назвали його справжнє прізвище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?