Журналісти нарешті дізнались справжнє ім'я терориста із Луцька - важливі дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти нарешті дізнались справжнє ім'я терориста із Луцька - важливі дані

Журналісти нарешті дізнались справжнє ім'я терориста із Луцька - важливі дані
Джерело:  volynnews.com

Українським журналістам нарешті вдалося дізнатися, що чоловік, який захопив заручників у Луцьку, відсидів кілька термінів у місцях позбавлення волі, Максим Плохой – це його псевдонім. Згідно з останніми даними, злочинця насправді звати Кривош Максим Степанович. Прописаний він офіційно в Дубно. Про це повідомляє видання "Волинські новини" з посиланням на власні джерела, передає ONLINE.UA.

"Чоловік відсидів кілька термінів у місцях позбавлення волі. Саме там він і написав свою книгу "Філософія злочинця". Він часто бував у Луцьку, має там багато знайомих та навіть після виходу з в’язниці перебував у полі зору поліції. Зі слів людей, які його опізнали, чоловік справляв враження адекватної людини, щоправда дивакуватої. Він часто міняв номери телефонів і мало говорив про себе конкретної інформації", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, з офіційних джерел стало відомо, що Максим Кривош примусово лікувався у психіатричній лікарні.

Нагадаємо, що в центрі Луцька вранці 21 липня чоловік забарикадувався в автобусі Берестечко-Краснилівка із заручниками. За даними поліції їх 20, за даними СБУ ­– 10. Заступник глави МВС Антон Геращенко нещоданво офіційно повідомив, що особа, яка захопила заручників, зателефонувала о 09:25 поліції і представилася ім'ям Максим Плохой. Свої вимоги зловмисник оприлюднив у соцмережах. Чоловік незадоволений ситуацією в країні.

В мікроблозі Twitter, який був створений в липні 2020 року особа, яка називає себе Максим Плохой, вітає усіх з днем антисистеми і заявляє, що "держава – це перший терорист". Він нібито вимагає, аби глави судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, колишній президент Петро Порошенко, записали і виклали в Youtube заяви про те, що саме вони – терористи в законі. Також чоловік почав стверджувати, що замінував автобус і заклав бомбу ще десь у місті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські журналісти опублікували перший аудіозапис розмови з терористом, який захопив автобус із заручниками у Луцьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?