З’явився запис розмови з луцьким терористом - він озвучив нові вимоги
Категорія
Події
Дата публікації

З’явився запис розмови з луцьким терористом - він озвучив нові вимоги

З’явився запис розмови з луцьким терористом - він озвучив нові вимоги

Луцький терорист Максим Плохой, який 21липня взяв у заручники 20 пасажирів автобуса, передав журналістам свої вимоги, а також почав стверджувати, що заміновано не лише автобус, але також закладено вибухівку десь у Луцьку. Першийаудіозапис розмови з ним опублікували луцькі журналісти з видання "Перший".

Терорист наразі вимагає максимально поширити його вимоги. Спілкування з ним наводять дослівно:

Максим Плохой: Ви вже поширили мої вимоги?

Перший: Ні. Ми ще нічого не отримали.

Максим Плохой: Вам зараз власниця цього телефона... В мене є певні вимоги кароче. Якщо їх не виконають тобто.. Замінована одна вибухівка в людному місці Луцька. Замінований автобус, куча автоматичної зброї. Куча гранат. Зрозуміло?

Перший: Так. Зрозуміло.

Максим Плохой: Мене звати Максім Плохой. ...Заходити в ВК під цим псевдонімом, в соціальних сєтях я Максим Плохой. Там виложено відео і вся інформація

Перший: А скільки у вас людей? Як вони себе почувають?

Максим Плохой: Людей багато, повний автобус, є діти, є вагітні. Як почуваються – це вже наше. Це вже хай держава піклується. Вона ж піклується про людей.

Перший: А ви можете нам озвучити свої вимоги?

Максим Плохой: Ти послухай мене! Я сказав підтягуй побільше журналістів. Тому що якщо почнеться штурм я взірву автобус. І не тільки автобус. А й дистанційно взірветься бомба в людному місці.

Перший: А ви можете нам повторити ваші вимоги?

Максим Плохой: Та я тобі не буду повторювати вимоги, вони написані нахрен є!!! Тобі скидувалося на вайбер, б***ь!

Варто звернути увагу на те, що спілкування відбувалося через телефон волинянки, з якою зв'язалися журналісти. Вона сама шукала вихід на журналістів, очевидно на вимогу терориста. Після розмови з ним вона додала:

«Будь ласка, чим побільше... просто поширте. Якщо ті вимоги будуть виконані. Це не є якаісь вимоги... Влада може їх виконати. Знаєте, саме головне, що влада може їх виконати! Діло в тому чи вони хочуть! Це мінімальні вимоги. І Зеленський може сказати по всій Україні, щоб подивитися фільм «Земляне»! І ті інші, що є в тих вимогах, теж можуть сказати».

Також ще одна жінка під час телефонної розмови попросила сина зв’язатися з виданням "Цензор", щоб більше журналістів прибули на місце події і висвітлювали її. Потім вона передала слухавку чоловікові, який захопив автобус.

"Я вибачаюся, що твоя мама тут опинилася зі мною – але така вже сталася ситуація. Зараз я на вайбер твоєї мами скидаю свої вимоги. Ти шукаєш якомога більше журналістів –і скидаєш їм поштою, по телефонах. Вимоги тобі мама передасть. Поясниш ситуацію, що в Луцьку захоплено автобус, повний людьми, корочє. Заміновано все, в автобусі куча вибухівки. Автоматичної зброї. Крім того, міна є в Луцьку, заложена окремо", - заявив Максим Плохой.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше презиент Володимир Зеленський відреагував на резонансні події у Луцьку та наголосив, що влада робить все можливе, щоб звільнити людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?