Додон про часті візити в РФ: я виправляю помилки
Категорія
Політика
Дата публікації

Додон про часті візити в РФ: я виправляю помилки

Додон про часті візити в РФ: я виправляю помилки
Джерело:  online.ua

Президент Молдови Ігор Додон стверджує, що часто їздить в Москву, щоб покращити політичні відносини з Кремлем, а також "виправити помилки", які створив уряд його країни.

Про це він заявив на прес-конференції, що відбулася в Кишиневі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Окрім того, Додон наголосив, що відносини з Україною та Румунією знаходяться на хорошому рівні, тому в Київ і Бухарест їхати поки немає потреби.

"Я відкритий для діалогу з українським і румунським лідерами. Візити в Київ і Бухарест сьогодні не настільки необхідні, оскільки відносини нашої країни з сусідніми державами (Україною і Румунією) знаходяться на хорошому рівні. Мої часті візити до Москви пов'язані з тим, що "завдяки" уряду і парламенту відносини Молдови з Росією – не найкращі, і я зобов'язаний виправляти ці помилки", - сказав президент Молдови.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Австрії заявила, що бачить російську агресивну політику та регулярні порушення міжнародного права, проте переконана, що необхідно шукати нові та зберігати старі канали для діалогу. З такою пропозицією виступив канцлер Себастьян Курц.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?