Ми бачимо агресію: Курц хоче шукати канали для діалогу з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми бачимо агресію: Курц хоче шукати канали для діалогу з Путіним

Ми бачимо агресію: Курц хоче шукати канали для діалогу з Путіним
Джерело:  online.ua

Влада Австрії бачить російську агресивну політику та регулярні порушення міжнародного права, проте переконана, що необхідно шукати нові та зберігати старі канали для діалогу.

Про це заявив канцлер Австрії Себастьян Курц у своєму зверненні до Європарламенту 3 липня з нагоди початку австрійського головування в ЄС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Ми бачимо російську агресію, ми бачимо санкції, ми бачимо порушення міжнародного права. Однак важливо зберігати канали для діалогу (з РФ - ред.) у комунікації", - сказав австрійський лідер.

Зазначимо, що Австрія головує в ЄС з 1 липня до 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, що раніше  канцлер Австрії Себастьян Курц заявив, що необхідно скоротити число членів Єврокомісії. Окрім того, він закликав Європейський Союз скоротити витрати на управління. Канцлер Австрії запропонував скоротити число членів Єврокомісії з 28 до 18 осіб «на основі принципу справедливої ротації». Політик впевнений, що це зробить орган більш ефективним.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше віце-канцлер Австрії назвав санкції проти Росії "болючими" і закликав скасувати їх, так як вони негативно відбиваються на економіці багатьох країн ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?