Догралися: Шварценеггер подав до суду на російську компанію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Догралися: Шварценеггер подав до суду на російську компанію

Догралися: Шварценеггер подав до суду на російську компанію
Джерело:  online.ua

Легендарний голлівудський актор, культурист, актор, бізнесмен та політик Арнольд Шварценеггер однозначно не з тих людей, яких можна нахабно використовувати у своїх меркантильних цілях. Однак нещодавно знайшлися ті, хто, напевно, забув, що із "залізним Арні" ліпше не жартувати. Зазначається, що російська компанія Promobot без дозволу створила його робота-двійника. Машина вміє говорити і ворушити очима, бровами і шиєю. Що найцікавіше, це не термінатор, а робот-няня, який повинен стежити за дітьми, коли батьків немає вдома. Шварценеггер вже подав до суду на Promobot та вимагає 10 мільйонів доларів компенсації за використання робота в комерційних цілях. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Адвокати колишнього губернатора американського штату Каліфорнія пояснюють, що у Promobot не було права використовувати його образ. Що цікаво, в інтерв'ю російським медіа представник пресслужби компанії повідомили що на адресу Promobot ніяких претензій від Арнольда Шварценеггера чи від його команди не надходило.

"Наші фахівці вже направили команді [Арнольда Шварценеггера] свій лист. І зараз ми знаходимося в процесі переговорів, щоб з'ясувати, що це таке", - кажуть у російській компанії.

Користувачі мережі активно обговорюють ситуацію, що склалася. Деякі жартують, що "росіяни нарешті догралися і тепер з ними буде розбиратися справді серйозна людина".

Варто звернути увагу на те, що це не перший такий випадок. Раніше компанія з виробництва людиноподібних роботів восени 2019 року на виставці в Санкт-Петербурзі представила робота-двійника знаменитого актора.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Шварценеггер зважився на резонансне зізнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?