Документальний фільм "Незламні діти. Я чекаю" покажуть в етері телеканалу ДІМ
Категорія
Україна
Дата публікації

Документальний фільм "Незламні діти. Я чекаю" покажуть в етері телеканалу ДІМ

Документальний фільм "Незламні діти. Я чекаю" покажуть в етері телеканалу ДІМ
Джерело:  online.ua

30 вересня о 22:00 в етері телеканалу ДІМ покажуть документальний проєкт українського медіа Online.UA "Незламні діти. Я чекаю". 1 жовтня о 14:15 відбудеться повтор стрічки. Вона розповідає історії відважних українських діток, яких не змогла зламати ані війна, ані життєві обставини.

Джерело:  ютуб-канал Online.UA

Чому важливо подивитися фільм "Незламні діти. Я чекаю"

24 лютого 2022 року кардинально змінило життя більшості українців. Однак чи не найболючішим ударом воно було для дітей, які не могли усвідомити, чому їм доводиться тікати з рідних домівок, відпускати батьків на фронт та прокидатися вночі від гучних вибухів та тремтіння стін.

Документальний фільм "Незламні діти. Я чекаю" — це новий проєкт українського незалежного медіа Online.UA.

Він має на меті познайомити українців та людей з різних куточків світу з вражаючими історіями діток, яких не могла зламати навіть війна.

У стрічці діти та їхні родини відверто та щиро розповідають про те, яким було їхнє 24 лютого, як вони рятувались, виїжджаючи за кордон, чому повернулись й вирішили попри все жити на батьківщині.

Також маленькі герої фільму зізнаються, як намагаються наблизити перемогу України власними силами.

Історії дітей, які вас вразять

Шокує та надихає історія 12-ти річної Яни з Нью-Йорка Донецької області, яка опинилась з мамою і братом на вокзалі в Краматорську під час обстрілу рф 8 квітня 2022 року.

Того дня ворожа ракета з написом “За дітей” вбила 61 людину, а ще 121 була поранена. Родині Яни вдалося вижити, однак дівчинці та її мамі довелось пройти протезування кінцівок в США.

Окрім того, своєю історією поділились Анна та її брати Матвій і Андрій. Їхня мати Ївга приєдналась до медичного батальйону “Госпітальєри” після того, як їх батько загинув на фронті.

Ілля приходить до військкомату щодня. Він відкриває ворота та так несе свою службу. Ніхто з його друзів не вірив, що це можливо, поки вони не побачили його на посту на власні очі.

Хлопчик переконаний, що кожний громадянин України повинен робити усе можливе заради перемоги, навіть якщо він неповнолітній.

Про що мріють українські діти? Відповідь у всіх одна — перемога України.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?