Дональд Трамп приголомшив світ заявою про Ісуса Христа
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональд Трамп приголомшив світ заявою про Ісуса Христа

Дональд Трамп приголомшив світ заявою про Ісуса Христа
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп не втомлюється шокувати світ своїми гучними заявами — цього разу американський лідер під час передвиборчого мітингу вирішив похизуватися своєю шаленою популярністю. Він публічно почав стверджувати, що за популярністю поступається тільки Ісусу Христу. Також президент США скоромно додав, що Ісус Христос, насправді, лідирує з великим відривом, тому Дональд Трамп йому поки не конкурент, передає ONLINE.UA.

"Якось мені хтось сказав: "Наразі ви найвідоміша людина у світі". Я відповів, що це не так. А мої співрозмовники поцікавилися: "І хто ж більш знаменитий?". І я відповів, що Ісус Христос", – розповів очільник Білого дому.

На його гучну заяву миттєво відреагували користувачі мережі, які засипали американського лідера тисячами коментарів з цього приводу.

"Не хочу нікого засмучувати, але після Ісуса Христа, на другій сходинці, завжди був Адольф Гітлер. На жаль... Надіюсь, Трамп колись зможе його витіснити; а він скромний хлопець; його ці репліки завжди піднімають настрій; напевно, в словах Трампа є певна логіка; ну, він і комік", – коментують слова Дональда Трампа в мережі.

Не можна не згадати про те, що америкнський лідер нещодавно перехворів на COVID-19 й тепер майже кожного дня відвідує різні штати та проводить мітинги у межах передвиборчої кампанії. Під час своїх виступів перед прихильниками він традиційно критикує свого опонента, кандидата від демократів Джо Байдена. Так, нещодавно Дональд Трамп ствердно відповів на запитання, чи передасть він мирно владу у випадку поразки. Що цікаво, його суперник Джо Байден стверджує, що програє на виборах лише у випадку шахрайства.

Як відомо, вже 3 листопада у США відбудуться президентські вибори. Трамп, який представляє республіканців, претендує на переобрання. Однак його опонент – колишній віцепрезидент США Джо Байден має більші шанси на перемогу.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Джо Байден нарешті вирішив розповісти, як він ставиться до офіційного Києва та що підготував для українців, якщо йому вдасться виграти президентські вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?