Суперник Трампа Джо Байден нарешті зізнався, що підготував для України
Категорія
Світ
Дата публікації

Суперник Трампа Джо Байден нарешті зізнався, що підготував для України

Суперник Трампа Джо Байден нарешті зізнався, що підготував для України
Джерело:  online.ua

Головний суперник чинного очільника Білого дому Дональда Трампа та кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден нарешті вирішив розповісти, як він ставиться до офіційного Києва та що підготував для українців, якщо йому вдасться виграти президентські вибори. За словами впливового політика, в першу чергу, він всерйоз налаштований домагатися припинення війни на Донбасі та допомогти боротись з корупцією в Україні. Перша офіційна заява з цього приводу, що отримала назву "Бачення Джо Байдена щодо відносин Америки з Україною", була опублікована 14 жовтня. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт кампанії Байдена/Гарріс.

"Байден домагатиметься завершення конфлікту в Україні і працюватиме з європейськими союзниками, щоб підтримати Україну, яка прагне суверенного, демократичного і процвітаючого майбутнього, на яке вона заслуговує", — сказано в офіційній заяві.

Окрім того, головний суперник Дональда Трампа вкотре пообіцяв надати військову допомогу Україні, у тому числі летальну зброю, щоб українці мали змогу захиститися від агресії РФ. Також Джо Байден має намір активно співпрацювати з офіційним Києвом та заохочувати команду Володимира Зеленського, Кабінет міністрів, бізнес і громадянське суспільство до боротьби з корупцією і консолідації суспільства, щоб українці нарешті могли користуватися верховенством права та економічними можливостями.

"Джо Байден розуміє те, чого не розуміє Дональд Трамп: Україна бореться за захист своєї незалежності і суверенітету. Успіх України сприятиме кращій безпеці і стабільності Європи, що є в інтересах Америки", — наголосили представники політика.

"Україна фактично веде війну на два фронти: на Сході — проти Росії, та у тилу всередині країни — за верховенство права. Як президент, я чітко дам зрозуміти Кремлеві та Путіну, що Росії час припинити агресію проти України та окупацію. Адміністрація Байдена-Харріс подбає про те, щоб Україна отримувала необхідну економічну та військову підтримку, включно із летальною зброєю", — пообіцяв нещодавно Джо Байден.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Володимир Зеленський нарешті відреагував на гострі заяви Дональда Трампа про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?