Дональда Трампа екстрено госпіталізували з коронавірусом
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональда Трампа екстрено госпіталізували з коронавірусом

Дональда Трампа екстрено госпіталізували з коронавірусом
Джерело:  online.ua

Президента США Дональда Трампа, після того, як у нього діагностували коронавірус, екстрено госпіталізували. Його відправили в медичний центр Уолтера Ріда в якості запобіжного заходу, щоб 74-річний Трамп в разі необхідності отримав негайну допомогу. Про свою госпіталізацію Трамп особисто повідомив у соцмережі, де опублікував перше відеозвернення після підтвердження у нього COVID-19. Американський глава подякував усім за підтримку і запевнив, що у нього і у першої леді США, його дружини Меланії, все добре, передає ONLINE.UA.

"Я хочу подякувати всім за приголомшливу підтримку, - сказав Трамп в відео. - Я їду в госпіталь Уолтера Ріда. Я думаю, що у мене все добре, але повинні зробити так, щоб бути впевненими, що все буде добре. У першій леді все добре. Велике спасибі, я дуже ціную це і ніколи не забуду. Спасибі ", - йдеться в зверненні Трампа.

Тим часом CNN повідомляє, що Трамп потрапив до лікарні, так як у нього піднялася температура, але вона не виходить за межі визначення "легкі симптоми" COVID-19. Лікар президента США Шон Конлі підтвердив Bloomberg, що Трамп відчуває себе стомленим, але він в гарному настрої, а у його дружини Меланії, яка також хворіє коронавірусом, м'який кашель і головний біль. Лікар уточнив, що американський президент після підтвердження діагнозу отримав коктейль з антитіл до коронавірусу, який, згідно з деякими дослідженнями, може знизити рівень вірусу в крові. Крім того, зазначив Конлі, Трамп приймав "цинк, вітамін D, фамотидін, мелатонін і аспірин".

Помічниця по зв'язках з громадськістю Білого дому Алісса Фарах повідомила, що Трамп буде продовжувати працювати з президентського люкса лікарні, який обладнаний всім необхідним, щоб президент продовжив виконувати свої офіційні обов'язки. Тому, за її словами, передачі влади на час хвороби Трампа не буде.

Важливо додати, що на захворювання Трампа коронавірусом вже, зокрема відреагував, лідер КНДР Кім Чен Ин. Він направив телеграму Трампу з побажаннями якнайшвидшого одужання.

"Я отримав несподівану новину про те, що ви і ваша дружина отримали позитивні результати тесту на коронавірус. Я направляю лист з висловленням співчуття вам і вашій родині. Бажаю від щирого серця вам і вашій дружині якнайшвидшого і повного одужання", - йдеться в телеграмі.

Варто відзначити, що після підтвердження коронавіруса у Трампа, захворів COVID-19 і глава його передвиборчого штабу Білл Степієн. У нього спостерігаються "слабкі симптоми, як при грипі", тому він планує працювати вдома до завершення терміну карантину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Трампа діагностували коронавірус 1 жовтня. Цей же діагноз поставили і першої леді США Меланії Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?