Донька Ади Роговцевої зворушливо привітала матір з 86-річчям
Категорія
Культура
Дата публікації

Донька Ади Роговцевої зворушливо привітала матір з 86-річчям

Донька Ади Роговцевої зворушливо привітала матір з 86-річчям
Джерело:  online.ua

16 липня легендарна українська акторка Ада Роговцева святкує 86-й день народження. Її донька Катерина Степанкова привітала маму зі святом.

Джерело: Катерина Степанкова

Ада Роговцева святкує День народження

Степанкова написала, що мріє побачити щастя в очах матері та привітала її зі святом.

Це фотографія 14-го року. не з кіно. не з фотосесії. Олексій вихопив рідне Адине обличчя перед першим нашим спільним виїздом на схід. Гіркота. Я мрію побачити, як зійде гіркота з маминого погляду. Я мрію побачити щастя в її очах. Перемоги, мамо! Нехай зітреться біль з обличчя! Нехай всі живі та цілі вдома! Люблю! З днем народження! Многая літа!

Нагадаємо, що онук Ади Роговцевої Олексій Степанков-Ткаченко приєднався до лав Сил оборони. Також у військо вступив зять акторки.

16 липня Ада Роговцева зіграє виставу "Схоже на щастя" у Жовтневому палаці. Вона попросила прихильників не витрачати гроші на квіти, а допомогти військовим.

Завершується театральний сезон, я запрошую вас, тому що я з нетерпіння чекатиму нового сезону та нових зустрічей.

Що відомо про Аду Роговцеву

Ада Роговцева за своє творче життя зіграла більш ніж 150 ролей у театрі та понад 100 теле- й кіноролей.

Вона отримала звання заслуженої артистки України у 23 роки. Також акторка має Шевченківську премію, орден Княгині Ольги, "За заслуги" I, II, III ступенів, звання героїні України.

Акторка активно допомагала бійцям АТО з 2014 року, виступала з концертами перед воїнами та організовувала збір коштів на шпиталь для українських військових.

У квітні 2022 року Роговцева сказала, що росіянам ніхто не пробачить звірства, скоєні окупантами у Київській області та інших регіонах України.

Страх треба побороти, а ненависть – не варто. Проклинати – гріх, але не проклинати окупантів неможливо. Ми всі разом проклинаємо кожного, хто підняв руку на українця, скидає бомби, натискає кнопку пуску ракети і розстрілює наших людей. Так діють звірі та виродки, а не люди, - сказа акторка.

Читайте також:

  • Ада Роговцева закликає перейменувати вулицю у Києві на честь Дмитра "Да Вінчі" Коцюбайла

  • Попереду ще важкі часи: українська актриса емоційно звернулася до військових

  • Легендарну Аду Роговцеву виписали з лікарні: опубліковані фото

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?