Доньки російського пропагандиста Доренка підозрюють, що його отруїли
Категорія
Світ
Дата публікації

Доньки російського пропагандиста Доренка підозрюють, що його отруїли

Доньки російського пропагандиста Доренка підозрюють, що його отруїли
Джерело:  online.ua

Призначений на сьогодні похорон російського пропагандиста Сергія Доренка було скасовано на вимогу поліції. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання «Медуза», причиною цього стала подача заяви від двох доньок померлого – Ксенії та Катерини. Оскільки вони підозрюють, що їхнього батька могли отруїти, поліція відмовила вдові Доренка у видачі тіла чоловіка для поховання.

За інформацією радіостанції «Говорит Москва», на якій працював Сергій Доренко, правоохоронці планують почекати результатів судово-медичної експертизи. На це піде, орієнтовно, близько тижня.

Доренко набув популярності у 1999-2000 роках, у якості ведучого популярної авторської телепрограми каналу ОРТ. Нещадно критикуючи лідерів тогочасної опозиції – Євгена Примакова та Юрія Лужкова, журналіст зіграв важливу роль у перемозі Володимира Путіна на дострокових виборах президента. Пізніше, коли Доренко дозволив собі кілька різких випадів проти вже нового глави держави, його програму зняли з ефіру.

Після 2014 року Сергій Доренко активно виступав проти України, пропонуючи російській владі «не обмежуватися Луганськом і Донецьком», а захопити Київ.

59-річний Доренко помер 9 травня 2019 року у Москві, керуючи спортивним мотоциклом. На цей час відомо, що у нього стався серцевий напад, який спричинив ДТП.

Нагадаємо, що вчора у Лос-Анджелесі померла зірка серіалу «Твін Пікс».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?