Померла зірка серіалу «Твін Пікс»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Померла зірка серіалу «Твін Пікс»

Померла зірка серіалу «Твін Пікс»

Вчора в Лос-Анджелесі померла одна з зірок телесеріалу «Твін Пікс». Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Los Angeles Times, це відома акторка та колишня модель Пеггі Ліптон, виконавиця ролі власниці місцевого кафе Норми Дженнінгс.

За словами родичів померлої, її смерть наступила після тривалої боротьби з раком. Пеггі Ліптон було 72 роки.

«Вона закінчила життя спокійно в оточенні своїх дочок і племінниць», – повідомляє Los Angeles Times.

Пеггі Ліптон стала відомою у 15-річному віці, коли розпочала кар’єру моделі. У 19 років вона вперше зіграла в телевізійному сіткомі. В Америці Ліптон відома завдяки ролі в поліцейському cеріалі «The Mod Squad», за участь у якому вона отримала премію «Золотий глобус». Українським телеглядачам актриса відома за телесеріалом «Твін Пікс». Вона взяла участь у зйомках перших двох сезонів (1990-1991 рр.) та їх продовженні, яке було знято у 2017 році.

У 1974 році Пеггі Ліптон вийшла заміж за чорношкірого музичного продюсера Квінсі Джонса. Однією з доньок Ліптон та Джонса є відома телевізійна акторка Рашида Джонс, виконавиця однієї з головних ролей у телесеріалах «Офіс» та «Парки і зони відпочинку».

Нагадаємо, що виконавиця ролі Дейнеріс у «Грі престолів» нещодавно поскаржилася на свою зовнішність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?