Don't Take Fake в Києві: не пропустіть наймасштабніше та найяскравіше бренд-шоу
Категорія
Культура
Дата публікації

Don't Take Fake в Києві: не пропустіть наймасштабніше та найяскравіше бренд-шоу

Don't Take Fake в Києві: не пропустіть наймасштабніше та найяскравіше бренд-шоу
Джерело:  online.ua

14-15 вересня в Києві пройде найбільше в Україні бренд-шоу і фестиваль вуличної культури don't Take Fake. Варто зазначити, що у цьому році майданчик, присвячений міським субкультур, вуличну моду і стріт-арту, стане вдвічі більше попереднього, передає ONLINE.UA.

Подія відбудеться в просторі М82 на Подолі. Відомі іноземні та українські бренди вперше покажуть свої нові колекції і кампанії в інтерактивних стендах, спортивних та арт-зонах. Крім цього, в програмі - оновлений формат лекторію і кілька кінопоказів, на фудкорті - тільки улюблені київські точки, а навколо вас - тисячі людей, відкриті і зацікавлені в індустрії брендів, вуличному мистецтві, музиці і поп-культурних феноменів.

"PUMA створить місто-батут PUMA CELL FUNKY TOWN загальною площею 100 метрів, презентує модель кросівок CELL Alien OG (до якої відсилає батут), а також представить маршрут для прогулянок по Києву. А у дворі фестивальної локації бренд покаже свою лінійку Motorsport... Levi's відкриє лабораторію деніму. Крім цього, американський бренд разом з PUSHKA School влаштує серію воркшопів по апсайклінгу, в рамках яких розкажуть і покажуть, як дати нове життя старому джинсовому одягу",- сказано в повідомленні.

Цього року лекторій DTF Magazine пройде в новому форматі. Перший день присвячений брендам і індустріях, а другий - сучасній культурі і медіа.

Традиційно в рамках фестивалю пройдуть змагання зі скейтбордингу і ВМХ, а також брейкданс-батли і чемпіонат зі стрітболу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 21–22 вересня у Києві на території Арт-заводу Платформа вдруге відбудеться міжнародний конвент сучасної поп-культури ComicConUkraine 2019.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?