Дорофєєва пригрозила усім своїм хейтерам
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорофєєва пригрозила усім своїм хейтерам

Дорофєєва пригрозила усім своїм хейтерам
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Надя Дорофєєва поскаржилася на людей, які пишуть їй гидоти в коментарях і пообіцяла, що збирається з ними боротися. Для цього солістка гурту «Время и Стекло» буде банити деяких своїх фолловерів. Про це зірка написала на своїй сторінці в Instagram, повідомляє ONLINE.UA.

Кілька днів тому співачка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото в сірій подовженій футболці, панчохах і капелюху. Свій образ співачка доповнила жовтим поясом з підтяжками, ниткою з хрестиком на шиї і двома чорними смужками на вилицях.

У коментарі до фотографії Дорофєєва пообіцяла банити тих фолловерів, «з кого виходить негатив і жовч», а також тих, хто залишає негативно коментує її зовнішність або зовнішність її рідних і друзів».

До такого різкого кроку зірку підштовхнуло суддівство в шоу «Голос.Діти», коли вона побачила, що пишуть їм в коментарях і дізнавшись, як діти «по-справжньому страждають через такі оцінки сторонніх». Врешті-решт Надя Дорофєєва закликала всіх стати добрішими до оточуючих, в тому числі в інтернеті.

Надя Дорофєєва зараз вважається одна з найбільш популярних українських зірок в Instagram. На її сторінку підписано 4,6 млн фолловерів.

Нагадаємо, що нещодавно нова світлина Тіни Кароль спровокувала суперечки в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?