"Ого!": нова світлина Тіни Кароль спровокувала суперечки в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ого!": нова світлина Тіни Кароль спровокувала суперечки в мережі

"Ого!": нова світлина Тіни Кароль спровокувала суперечки в мережі
Джерело:  online.ua

Українська популярна співачка Тіна Кароль не втомлюється дивувати своїх шанувальників пікантними фото. Новий знімок від красуні нещодавно з'явився на сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

Співачка показала фото з однієї зі своїх фотосесій. На знімку зірка позує на ліжку з білими простирадлами та демонструє стрункі ніжки. Фанати української красуні оцінили світлину тисячами лайків та сотнями схвальних коментарів. Однак знайшлися й ті, котрим нове фото від Тіни здалося занадто відвертим.

"Ого! Це щось новеньке; які гарні у вас ніжки; Тіна - ви богиня; як на мене, це вже занадто - на вас дивляться діти; Тіно, ви і так красива - без подібних провокативних поз; це сексульно та ніжно - нікого не слухайте; найкрасивіша співачка на світі; мені здається, подібні світлини потрібно показувати тільки чоловікові - і все; неймовірна та чарівна", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Тіна Кароль відвідала традиційне масштабне шоу  "Вечір прем’єр з Катериною Осадчою" в Палаці "Україна". Найбільшу увагу усіх присутніх привернула відверта сукня красуні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?