Доставка посилок з AliExpress в Україну: Укрпошта зробила оголошення
Категорія
Україна
Дата публікації

Доставка посилок з AliExpress в Україну: Укрпошта зробила оголошення

Доставка посилок з AliExpress в Україну: Укрпошта зробила оголошення
Джерело:  online.ua

Доставка посилок з AliExpress в Україну проходить без обмежень - китайська торгова площадка працює в штатному режимі і не обмежувала доставку товарів через коронавірус. Таке оголошення зробила пресслужба "Укрпошти", нагадавши, що ніяких доказів, які б свідчили про ризики поширення коронавірусу через посилки з Китаю, не зафіксовано, передає ONLINE.UA.

"Доставка поштових відправлень з Китаю, зокрема з AliExpress, і в Китай здійснюється в штатному режимі. Зараз Укрпошта співпрацює з 12 авіакомпаніями, які забезпечують повноцінну доставку всіх відправлень як на імпорт, так на експорт", - повідомили в "Укрпошті".

В офіційному представництві AliExpress також підтвердили, що торговий майданчик не припиняв свою роботу через поширення китайського коронавірусу. Там нагадали, що зараз в Китаї святкують Новий рік, тому щорічно деякі виробники і постачальники можуть почати займатися обробкою замовлень після новорічних канікул.

Слід зазначити, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що AliExpress тимчасово зупинив доставку товарів через спалах коронавірусу в Китаї. Повідомлення з проханням скасувати замовлення почали надходити покупцям з України.

"Дорогі друзі, через епідемію товар не може бути доставлений. Будь ласка, скасуйте ваше замовлення. Ми постараємося повернути гроші якомога швидше", - говорилося в повідомленні.

В "Укрпошті" відзначили, що скасування замовлень - це рішення окремих продавців, а не площадки. Вони порекомендували покупцям, яким раптово скасували замовлення, звернутися за компенсацією до продавця або в клієнтську підтримку маркетплейса AliExpress.

Нагадаємо, станом на 30 січня 170 осіб померли від китайського коронавіруса, 7783 людини заразилися. Тільки за останню добу число заражених збільшилася на 1737 осіб. У важкому стані перебувають більше 30 людей, під спостереженням лікарів - 81947 осіб, які контактували із зараженими. В Україні жодного випадку зараження китайським коронавірусом не зафіксовано.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МОЗ терміново звернулися до українців через китайський коронавірус. В.о. генерального директора Центру громадського здоров'я МОЗ України Ігор Кузин повідомив, які заходи вживаються в країні для боротьби зі смертельним вірусом з Китаю і як в Україні виявляють коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?