Доведеться платити в пеклі. Трамп описав історію "порятунку" України від війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Доведеться платити в пеклі. Трамп описав історію "порятунку" України від війни

Доведеться платити в пеклі. Трамп описав історію "порятунку" України від війни
Джерело:  online.ua

Колишній американський лідер Дональд Трамп почав стверджувати, що його розмова з російським диктатором Володимиром Путіним нібито змогла відтермінувати вторгнення РФ в Україну на декілька років.

Джерело:  Fox News

Трамп розповів, як намагався врятувати Україну від війни

За словами скандального політика, під час розмови з очільником Кремля він нібито попередив останнього, що вторгнення буде "катастрофою", і що за це доведеться "платити в пеклі".

Також журналісти попросили у Трампа прокоментувати свої наміри щодо якнайшвидшого завершення російсько-української війни.

Колишній президент США на цьому тлі вкотре згадав про свої "дуже хороші стосунки" із Путіним.

Путіним у мене дуже хороші стосунки. Я маю на увазі, що я не розмовляв з ним довгий час, але у мене були дуже близькі стосунки, – відповів одіозний бізнесмен на запитання, яким чином він планує закінчити війну протягом 24 годин, про що він неодноразово заявляв.

Ба більше, Трамп продовжує переконувати американців та міжнародну спільноту в тому, що Путін не пішов би на вторгнення в Україну, якби президентом США залишився він.

Журналісти поцікавилися у політика, чи вважає він Україною самостійною країною.

Трамп відповів ствердно, але додав, що раніше так, "це була одна країна з Росією", і "Путіну це подобалося".

Як Зеленський реагує на скандальні заяви Трампа про війну

Варто зазначити, що ще у вересні 2022 року український лідер Володимир Зеленський закликав експрезидента США Дональда Трампа подивитися на війну Росії проти України "без рожевих окулярів". Що важливо розуміти, раніше одіозний політик назвав Путіна "геніальним".

Мені здається, що він має на все це подивитися з погляду загрози не тільки Україні. Може, для нього ми досить далеко знаходимось, але у війні немає відстаней. Мені здається, потрібно, щоб він дивився на цю ситуацію, скажімо так, без рожевих окулярів, — сказав Зеленський.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?