Довести країну до майдану - Лукашенко заявив про заколот проти білорусів
Категорія
Світ
Дата публікації

Довести країну до майдану - Лукашенко заявив про заколот проти білорусів

Довести країну до майдану - Лукашенко заявив про заколот проти білорусів
Джерело:  online.ua

У Білорусі не допустять майдану, яким керують іноземні "ляльководи", стверджує президент країни Олександр Лукашенко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, його політичні опоненти нібито намагаються роздмухати політичний конфлікт та дестабілізувати країну.

"Ви бачите, що сьогодні фокус усіх політичних інтересів сконцентрований на Білорусі. Як із Заходу, так і зі Сходу. Спостерігаючи за ситуацією в протягом останньої доби, я бачу, що активізувалися певні сили, які починають інтенсивнічати, розгойдуючи ситуацію в країні. Ми це спостерігали, і давно. Але нам все-таки вдалося зробити деякі кроки на випередження та зірвати масштабний план дестабілізації Білорусі (це не жарт і не залякування) та привести країну до якогось майдану. Така була мета. Маски зірвані з певних не тільки ляльок, які у нас тут були, але й ляльководів, які сидять за межами Білорусі", - пояснив Лукашенко.

Президент стверджує, що буквально "віддав життя" за створення незалежної та суверенної республіки. Він не може собі дозволити зруйнувати створену країну.

Він застеріг протестувальників та опозиціонерів від ситуацій, коли влада нібито повинна використовувати жорсткі заходи.

"Вони ж використовують пацанів (на акціях протесту - ONLINE.UA). Там половина пацанів, які не мають до виборів жодного відношення - 15-16-17 років. Вони не пам'ятають Білорусь, з якої ми виходили з вами в постолах і без штанів в середині 90-х. Вони не пам'ятають цих талонів, не пам'ятають, що ми не могли купити пляшку якогось молока. Вони не пам'ятають, що у нас на три доби в Мінську борошна вистачало, щоб спекти хліб. Вони живуть в чистої та світлої Білорусі й думають, що все це впаде їм з неба", - вважає Лукашенко.

Цікаво, що подібну риторику про дев'яності роки та кризи у минулому використовує російський лідер Володимир Путін.

Нагадаємо, у серпні Білорусь проведе чергові вибори президента. Лукашенко балотується на свій шостий термін.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Білорусі розгорілася справжня боротьба на тлі майбутніх президентських виборів. Чинний лідер країни Олександр Лукашенко оголосив, що не віддасть усе під владу "нехлюям".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?