Довгоочікуваний бій Ломаченко - Лопес - нарешті узгодили нову дату
Категорія
Спорт
Дата публікації

Довгоочікуваний бій Ломаченко - Лопес - нарешті узгодили нову дату

Довгоочікуваний бій Ломаченко - Лопес - нарешті узгодили нову дату
Джерело:  online.ua

Бій між українцем Василем Ломаченком та американським боксером Теофімо Лопесом виявився зірваним у травні через пандемію COVID-19. Утім, вже у середині червня промоутери узгодили іншу попередню дату. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BoxingScene.

За словами промоутера Боба Арума, який очолює компанію Top Rank, бій між володарем титулів WBO, WBA, WBC з одного боку та чемпіоном IBF з іншого можуть провести у вересні.

"Попередня дата бою - 19 вересня. Сподіваємося, все у нас вийде", - підкреслив Арум.

Він пояснив, що наразі розробляється сценарій організації події у Лас-Вегасі.

"Бій може пройти на "MGM Grand". Також це може бути арена "Mandalay Bay", яка скоро знову відкриється. Це може бути та "T-Mobile Arena". Одна з цих арен прийме бій Ломаченка з Лопесом", - додав промоутер.

Слід зауважити, до того, як коронавірус COVID-19 охопив усю планету, бій хотіли провести 30 травня. Приймати його також повинна була одна з американських арен.

Нагадаємо, через пандемію весь професійний спорт опинився паралізований. Безліч боксерських зустрічей на рингу скасували або перенесли на невизначені ще дати.

Наприкінці весни боксери отримали змогу тренуватися, однак все ще у невизначеній щодо майбутнього ситуації. Замість реальних боїв вони обговорювали у медіа чи соцмережах, з ким би хотіли побитися.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Василь Ломаченко отримав, ймовірно, новий виклик від закордонного колеги. Чемпіон WBO у напівлегкій вазі Шакур Стівенсон назвав українця суперником, з яким він хотів би зустрітися якнайскоріше.

За словами Стівенсона, він хотів би зустрітися на рингу з Раяном Гарсією та Ломаченком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?