Довгоочікуваний ремонт: з'явилися перші фото робіт на мосту у Станиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Довгоочікуваний ремонт: з'явилися перші фото робіт на мосту у Станиці

Довгоочікуваний ремонт: з'явилися перші фото робіт на мосту у Станиці
Джерело:  online.ua

Представництво МВС України оприлюднило перші світлини ремонтних робіт в районі пошкодженого моста у Станиці Луганській. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-представництво установи.

За словами керівника ДСНС Миколи Чечоткіна, фахівці продовжують процеси демонтажу та вивезення інженерних загороджень разом з бетонними конструкціями. Він розповів про певні проблеми з відновлювальними роботами.

"З огляду на відсутність гарантій безпеки з боку представників російської окупаційної адміністрації, наші піротехніки не можуть провести обстеження пошкоджених конструкцій мостової споруди та місцевості в районі запланованих ремонтно-відновлювальних робіт", - підкреслив посадовець.

Слід нагадати, що Київ неодноразово інформував про фактичний саботаж з боку бойовиків "ЛНР" процесу відведення сил, демонтажу фортифікацій та загалом врегулювання у зазначеному районі.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики неподалік від КПВВ "Станиця Луганська"замість відведення сил та прибирання укріплень почали імітування демонтажу, щоб, судячи з усього, зайняти водночас два стільця. Провокація бойовиків зафіксована українською стороною у СЦКК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?